ДверіОК - виробництво вікон, дверей та гаражних воріт

Як вибирати броньовані вхідні двері

Коли ви починаєте обирати вхідні двері, першу чергу необхідно визначити свої вимоги до них. Таким чином Ви розставите пріоритети саме для себе при виборі дверей.

Цікаві статті

Як вибирати броньовані вхідні двері

01.08.2018

01.08.2018

Коли ви починаєте обирати вхідні двері, першу чергу необхідно визначити свої вимоги до них. Таким чином Ви розставите пріоритети саме для себе при виборі дверей.

       Виробники перш за усе роблять акцент на витривалості і надійності про те це не означає, що для Вас не мають занченняя дизайн і ціна. Можемо вас втішити: незважаючи на досить жорсткі критерії, що пред'являються до якості металевих  дверей, багато моделей мають широкий набір параметрів. Ви можете зробити правильний вибір вхідних металевих дверей, які відповідають Вашим побажанням відноснодизайну, ціни і надійності. При виборі дверей краще мати справу з людьми які розуміють що таке двері, куди вони призначені, тай підкажуть всякі нюанси при виборі, щоб платити тільки за те що будеш використовувати.

       Якщо Вам потрібні найдешевші двері – це не до нас! ..Таких дверей і так повно по магазинам

       Якщо Вам потрібні якісні та надійні тоді вам на www.dveriok.com чекаю Вашого дзвінка 098-715-08-55 або залишайте запити на сайті

P.S. якщо на годиннику пізніше ніж 20-00 то я чекаю Вашого звінка вже завтра, хіба би у Вас там що горіло то звоніть…))

Вхідні Металеві двері - основні критерії вибору

Вартість, дизайн і показники взломостійкості можуть істотно відрізнятися у дверей, призначених для встановлення в будинках приватного сектору або під'їздах. Тому обов'язково враховуйтенаші рекомендації відносно того, куди і як встановити вхідні металеві двері.

 

Вартість дверей

В основному моделі найбільших і авторитетних виробників діляться на 3 цінових категорії: дешеві, дорожчі і під замовлення .

Ціна в питанні вибору вхідних дверей має значення і дійсно відбиває показники надійності і якісності виготовлення.

 

Показники конструкції

Від конструкції дверей багато залежить: не лише захист, але і довговічність, звуко- і шумо непроникність, теплоізоляція.

Кращі комплектації дверей виробляють з металу товщина якого рівна 2 мм. Ребра жорсткості, проти знімні штирі, ригелі, петлі, наповнювачі і ущільнювачі - усе це важливі елементи, наявність яких, може коливатись у різниз виробників і у різних моделях. Тому якщо у нас комплектація Преміум це ОГОГО )) в інших це може бути посередні двері.

 

Замки і ручки

 

Замок - один з головних елементів дверей; до нього ставляться найгостріші вимоги, адже саме замки найчастіше піддаються спробам відкриття.

При покупці дверей зверніть увагу на кількість замків( кращ два ніж один). Кращий варіант: 2 різносистемні замки. Один замок сейфовий (з ключем типу метелик) і замок на серцевину.

Стосовно замків радив би зв’язатись з нами для оптимального вибору ціна-якість 098-715-08-55

 

Дизайн

Вхідні Двері на dveriok.com це підійдуть до будь-якого стилю Вашого інтер’єру чи екстер’єру Вашого будинку. Проте ми будемо раді допомогти Вам втілити будь-які Ваші ідеї в життя, навіть самі сміливі. Ви можете самостійно обирати дизайн дверей, їх колір, розмір, визначати  кількість склопакетів (прозорі, тоновані, дзеркальні, вітражі), кованих елементів (їх дизайн).

Залишились питання?

Отримайте безкоштовну
консультацію

Ми гарантуємо вам швидке та якісне виготовлення,
швидку доставку та встановлення.
Замовте і все інше ми зробимо за вас.

Вигідні умови
кредитування

Відгуки

Зворотній дзвінок

Залиште ваш номер, та наш консультант відповість на всі ваші запитаня.